Recent Images


Slike Na Platnu Sa Blind Ramom

Fotografije na slikarskom canvas platnu sa blind ramom slike na platnu su izrazito pogodne za opremanje svih stambenih i poslovnih enterijera. Ukoliko zelite ovo sliku u drugoj velicini ili obliku kontaktirajte nas.

slike na platnu sa blind ramom is important information accompanied by photo and HD pictures sourced from all websites in the world. Download this image for free in High-Definition resolution the choice "download button" below. If you do not find the exact resolution you are looking for, then go for a native or higher resolution.
Don't forget to bookmark slike na platnu sa blind ramom using Ctrl + D (PC) or Command + D (macos). If you are using mobile phone, you could also use menu drawer from browser. Whether it's Windows, Mac, iOs or Android, you will be able to download the images using download button.

Planina štampana Slika Na Platnu Planina štampana Slika Na Platnu

Zato kroz danasnju ponudu imate dealnu priliku da uz pomoc strucnjaka putem digitalne stampe na platno prenesete sve ono sto vi zelite.

Slike na platnu sa blind ramom. Slika se sastoji iz 4 delova. Artko foto dekorativne zidne slike stampamo najsavremenijim masinama na specijalnom platnu a zatim postavljamo na blind drvenom ramu. Slike na platnu su dekorativne zidne slike odstampane na specijalnom platnu savremenom digitalnom stampom i utegnute na drvenom blind ramu debljine 2cm.

Cetvorodelna slika stampana na canvas slikarskom platnu i zategnuta na blind ram. Slike koje prodajemo uradene su od strane akademskih umetnika i kao takve dolaze sa sertifikatom o autenticnosti. Za sve vrste informacija javite se u inbox ili na tel.

See more of stampa slika na platnu on facebook. Slike imaju najvecu vrednost onda kada nama nesto znace. Prvi deo 75x30cm drugi deo 75x30cm treci deo 75x30cm cetvrti deo 75x30cm ukupna velicina slike je 120x80cm.

Predstavljaju izuzetno lep poklon i originalan predmet za dekoraciju prostorija. Petodelna slika stampana na canvas slikarskom platnu i zategnuta na blind ram. Osecacete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi kancelariji ili spavacoj sobi uzivajuci u svojoj omiljenoj ilustraciji reprodukciji umetnickog dela ili.

Izradujemo ih i po vasim zeljama i dimenzijama dovoljno je da nam posaljete sliku koju zelite i kazete kako zelite da je uradimo. Dela su slikana u digitalnom formatu i stampana na slikarskom platnu a nakon toga zasticena akrilnim lakom kako bi bila postojana i dugovecna. Raspolazemo velikom bazom motiva i optimalnim dimenzijama ramova cime ispunjavamo gotovo sve zahteve i zelje kupca.

See more of stampa slika na platnu on facebook. Slike stampane na canvasslikarskom platnu sa ramom. Prikazane cene su sa pdv om i sa uracunatim grafickim dizajnom stampom i ramom.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu zategnuta na blind ramu je savrseno resenje koje ce vam pruziti ogroman uzitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana. Prvi deo 60x30cm drugi deo 80x23cm treci deo 100x24cm cetvrti deo 80x23cm peti deo 60x30cm ukupna velicina slike je 130x100cm. Slike stampane na canvas slikarskom platnu sa blind ramomizradujemo ih po vasim zeljama i meramadovoljno je da nam posaljete fotografiju koju zelite da izradimo i napisete kako.

Slika se sastoji iz 5 delova. Ukoliko zelite ovo sliku u drugoj dimenziji ili obliku kontaktirajte nas. Takodje sva dela su izradjena po galerijskim standardima.

062 405 611 slikenaplatnu stampaneslike slike poklon akcija.

Fotografija Na Kanvasu Fotografija Na Kanvasu

Facebook Slike Na Platnu Facebook Slike Na Platnu

Facebook Slike Na Platnu Facebook Slike Na Platnu

3a2816 Slika Na Platnu Iz Više Dijelova 40 X 80 Cm Paps 3a2816 Slika Na Platnu Iz Više Dijelova 40 X 80 Cm Paps

Formular Za Porudžbinu Artko Slke Na Platnu Sa Izabranim Formular Za Porudžbinu Artko Slke Na Platnu Sa Izabranim

Apstraktne Slike Na Platnu Apstraktne Slike Na Platnu

Kod Ab076 A Photo On Flickriver Kod Ab076 A Photo On Flickriver

Facebook Slike Na Platnu Facebook Slike Na Platnu

Extrapopustirs Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Di Extrapopustirs Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Di

Purpurna Kiša štampane Slike Na Platnu Purpurna Kiša štampane Slike Na Platnu

Zidne Zidne

Slike Na Platnu Euro Display Slike Na Platnu Euro Display

Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Dimenzije 60x40cm Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Dimenzije 60x40cm

Stampaslikanaplatnu At Stampaslikanaplatnu Instagram Stampaslikanaplatnu At Stampaslikanaplatnu Instagram

štampa Na Platnu štamparija Pc Sirio štamparija Pc Sirio štampa Na Platnu štamparija Pc Sirio štamparija Pc Sirio

štampa Na Platnu Najvišeg Kvaliteta U Srbiji štampa Na Platnu Najvišeg Kvaliteta U Srbiji

Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Dimenzije 60x100cm Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Dimenzije 60x100cm

990 Din Za Digitalnu štampu Na Platnu Canvas Dimenzije 990 Din Za Digitalnu štampu Na Platnu Canvas Dimenzije

Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Dimenzije 60x40cm Slike Na Kanvas Platnu Sa Blind Ramom Dimenzije 60x40cm

Ulje Na Platnu 55x45 Sa Ramom 58x65 Snizeno 70 Evra Delo Pok Vlada For 170 Eur In Beograd Slike On Lalafors Ulje Na Platnu 55x45 Sa Ramom 58x65 Snizeno 70 Evra Delo Pok Vlada For 170 Eur In Beograd Slike On Lalafors

Stampaslikanaplatnu At Stampaslikanaplatnu Instagram Stampaslikanaplatnu At Stampaslikanaplatnu Instagram